Vědomostní soutěže – 2016/2017

Vítězka SCJ – Německý jazyk, okresního kola konverzační soutěže, Pavlína Králíková, žačka IX. A třídy, postoupila do krajského kola této soutěže. Proběhlo 9. 3. 2017 v budově Základní školy, Antonínská 3, v Brně. Pavlína Králíková byla v silné konkurenci úspěšná, umístila se na 6. místě. Patří jí poděkování za příkladnou reprezentaci naší školy.

9. 2. 2017 se konala olympiáda v německém jazyce. Soutěž proběhla na Základní škole, Antonínská 3, Brno, jednalo se o městské a okresní kolo konverzační soutěže. Z naší školy se zúčastnila Pavlína Králíková, umístila se na 1. místě, a Vladimír Kozina, který se umístil na 3. místě. Oba žáci navštěvují IX. A třídu. Děkujeme za účast a gratulujeme k pěkným výsledkům!

Tak jako každý rok proběhlo v měsíci lednu na naší škole vyhodnocení školního kola Matematické olympiády pro žáky 5. ročníku ZŠ. Nejlepšími řešiteli byli David Houdek z 5. A třídy a Michal Fedra, Anna Hájková a Kateřina Šlechtická z 5. B třídy. Tito žáci postoupili do okresního kola, které se uskutečnilo 24. 1. 2017 v Tišnově. Z naší školy se nejlépe dařilo Kateřině Šlechtické, která se umístila na 9. místě. Patří jí naše gratulace.